Jelentkezés

Figyelem!

  • A ménfőcsanaki evangelizációs centrumban szerveződő szolgálatokra és kurzusokra az alább kezdődő űrlapon kérjük a jelentkezést leadni (regisztráció nem szükséges hozzá).
  • Azokra a szolgálatokra és kurzusokra, amelyeket nem Ménfőcsanakon vannak, nem itt lehet jelentkezni, hanem a helyi szervező által megadott módon kell jelentkezni az itt letölthető (offline) jelentkezési lapon.
Válaszd ki, hogy melyik szolgálatra vagy kurzusra jelentkezel.
Adatkezelés A Szent Ignác Lelkiségi Iskola adatkezelője az Evangelizáció 2000 Egyesület. Az adatokat felhasználjuk az Egyesület programjaival kapcsolatos információk közlésére, kapcsolattartásra, regisztrációra. Programok közlése céljából a nevet és címet kiadjuk a Szent András Evangelizációs Alapítványnak is. Adataid törlését az Evangelizáció 2000 Egyesület, 9012 Győr, Horgas u 4 címen levélben, vagy az info@ujevangelizacio.hu címen e-mailben kérheted. Bővebben

Kijelentem, hogy a kurzus egész ideje alatt ott maradok, és nem megyek el személyes okok miatt.

Elfogadom, hogy ez csak egy kérvény, hogy részt vegyek a kurzuson. NEM FOGADUNK a kurzuson olyan személyeket, akik nem küldték el kérvényüket vagy nem vettük fel őket. Ahhoz, hogy megtudd, hogy részt vehetsz-e, várd meg az írott visszajelzést – ehhez kértünk felbélyegzett borítékot vagy élő e-mail címet.