Jelenlegi hely

Belső gyógyító szolgálatok

Minden belső gyógyító szolgálatunk hétvégés, péntek este kezdődik és vasárnap délig tart.

MÁRIA MAGDOLNA szolgálat

Mária Magdolna mindaddig nem volt boldog, amíg Jézust meg nem ismerte. Ekkor megváltozott az élete, Jézus szentet faragott belőle. Ma sokan tudják, hogy volt egyszer egy Jézus, sokan templomba, kisközösségbe is járnak, de még nem tapasztalták meg, hogy Jézus megváltoztatja az életüket. Ennek akadályai a belső sérülések, melyeket összeszedünk, amikor a körülöttünk élők nem úgy szeretnek minket, ahogy szükségünk lenne rá. Ez a kurzus alkalom szembenézni belső sérüléseinkkel, és kérni Jézust, hogy gyógyítson meg. Alkalom találkozni azzal a Jézussal, aki ma is él, bejár minden falut és várost, és meggyógyít minden bajt és szenvedést.

ISTEN SZERETETE szolgálat

Ez a hétvége alkalom arra, hogy megtapasztaljuk Isten szeretetének sokszínűségét, és gyógyuljanak azok a sebeink, melyek Istennel való kapcsolatunkat rontják, hogy növekedhessünk a szeretetben.

KERESZTÚT belső gyógyító szolgálat

Ezen a szolgálaton azok vehetnek részt, akik már előzőleg részt vettek valamelyik másik gyógyító szolgálaton. Jézus szenvedéseit szemlélve kérjük, hogy valósuljon meg életünkben az Ige: "az Ő sebei által gyógyultunk meg" (Izajás)